Using host file

Loïc Wolff
  • Using host file Loïc Wolff

    I created an application in SharePoint, lets call it http://example.com/ and a site collection with the "Empty Site" template.

    Since I'm using it locally in a virtual machine in host-only mode, I had to edit my host file to add

    127.0.0.1    example.com
    

    Now, whenever I access this website, I cannot click on "Site Action". All it does is add a # at the end of the URL.

    Since I'm in a host-only VM, i cannot change the DNS to make it work (that's the way we fixed it for a dev server).

  • Javascript might be disabled

    Try adding example.com to your trusted sites in IE to allow javascript to run on pages within example.com

Tags
dns host-header javascript security
Related questions and answers
  • I have a publishing site, and we have been trying to customize the views a little bit. We have added a CEWP to the page. I keep getting this error though, and I'm not sure where to look. "Unable to add selected web part(s). The file is not checked out. You must first check out this document before making changes." Since it is a view the page cannot be checked in or out. Default master pages are still in play, no modifications there. Thoughts?

  • isn't in the IIS metabase because it's being handled by DNS. My web application has an AAM set up and a host header on the web site in IIS. I also tried running the code without using the FQDN of the site, e.g. http: //servername:4860. Permissions: The identity of the the Silverlight application pool has db_owner permissions to my content database, and is also a site collection administrator. I...I have a Silverlight 4 Beta application where I'd like to use the SharePoint object model to upload a document to a SharePoint site - should be simple enough, except an exception is thrown at: using

  • (I have also asked this question on Stack Overflow) I have a SharePoint feature I'm using to add some custom aspx files to the Pages Library. When I activate the feature, I can visit the pages in-browser and they are visible in SPDesigner, but when I "View All Site Content" they are not there. Why is this the case? The Feature's Elements File: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <.../Pages/Example.aspx When I "View All Site Content" I am looking at the contents of the "Pages" list: http://myserver:PORT/subsite/Pages/Forms/AllItems.aspx

  • Module: I think this is the most likely path forward, however it seems to always want to provision a file to the site. For example, if I want to add a web part to the home page (default.aspx), then there doesn't seem to be a way to just get a reference to the page, it always wants to overwrite it with a new file. But I dont want to do that, I just want to add a Web Part to the existing page. See my... to be able to add a web part to the "AllItems.aspx" form of a list, so I also tried to add the web part via the SCHEMA.XML file as described here: Add Web Part through the SCHEMA.XML but this didn't

  • I'm trying to add a custom web part (that is one I have written myself) using the new Javascipt OM available with SharePoint 2010. My solution is also running within the Sandbox. I have it working... where I'm programmatically trying to add it using the "Upload Web Part" feature. This is the code I'm using to add the web part: function addWebPart(serverRelativeUrl) { //var webPartXml = "<... getting a "Cannot Import Web Part" error. I think this is heading in the right direction, not sure if I have an issue in my .webpart file.

  • So I did create on an SPWeb 20 custom lists and then a tasks list. For each of those 20 lists I've created 20 site lookup columns. I then created 20 Content Types based on Task content type...); Update: I've built a C# console app which creates all lists / lookup columns / content types and add the lookup column to corresponding content type. Result: same thing, same magic number 13. Anyone interested in seeing and running the script send me an email at: ovulex [ at ] yahoo.com. I will report this to Microsoft. ScreenShot http://img63.imageshack.us/img63/6412/magicnumber13.png

  • I have a document library using a document set content type. I can create a new document set through the UI and it works perfectly. I'm now trying to create a document set in this library programmatically and it's not working properly. Here is the code (based on MSDN documentation): // Set some properties Hashtable properties = new Hashtable(); properties.Add("UploadComplete", false); properties.Add("FilenameCode", code); // Create the set DocumentSet invoiceSet = DocumentSet.Create( list.RootFolder, code, InvoiceSetContentTypeId, properties, true); What's not working: icon

  • 22: The Forefront Identity Manager Service cannot connect to the SQL Database Server. This error now only exists once in the logs. The User Profile Sync service is now stuck at starting rather than... failed. The login is from an untrusted domain and cannot be used with Windows authentication. UPDATE Switching to mixed mode authentication (?) on SQL fixed these problems. I then ensured a bunch...() at Microsoft.Office.Server.Administration.UserProfileApplication.SetupSynchronizationService(ProfileSynchronizationServiceInstance profileSyncInstance). 6d80e09e-5883-43c1-9ca0-2377646b6f00 I should add, WINS

  • We have taken over a site where My Sites are placed in the Intranet web application. I want to migrate the My Sites to a dedicated host site. From what i have been able to find out so far, I will need to do an STSADM -o backup of each personal site and restore it into the new content database. I will be automating this process using PowerShell. Has anyone tried this? Any caveats i need to be aware of? Since i need to move site collections out of an existing content database into another, as far as i can see i cannot use a simple SSP migration. Any help appreciated :-) EDIT: I wrote

Data information