Organization Browser in SharePoint 2010 empty unless used on My Site

Joe Capka
  • Organization Browser in SharePoint 2010 empty unless used on My Site Joe Capka

    I have been trying to get the organization browser web part to work on a publishing site and I can't get the web part to display any users. When I look at the organization browser web part on the my site pages, it works as expected. I think the same profile service is being used by the publishing site (I only have one profile service) but I am not sure how to verify this.

    Does this web part only work on My Site pages?

Tags
web-part user-profile organization-browser my-site
Related questions and answers
  • My organization is in the process of converting our intranet over to a SharePoint solution. Part of this intranet will be the movement and organization of all our internal documents. Currently, we have 11 pages of document links, each with its own subheadings. So far I have it set where each document has a custom field called "Page" with a check box list of all the document pages on the intranet site. On each individual page, I have setup a Content Query Web Part that displays the documents that have the corresponding Page value set (i.e. if a document Page value has been checked for "HR

  • , and then as part of that activation, drop web parts onto some specific pages. In my case I want to be able to drop it onto the "AllItems.aspx" page of a list, but I'm equally having trouble adding... Module: I think this is the most likely path forward, however it seems to always want to provision a file to the site. For example, if I want to add a web part to the home page (default.aspx), then there doesn't seem to be a way to just get a reference to the page, it always wants to overwrite it with a new file. But I dont want to do that, I just want to add a Web Part to the existing page. See my

  • I have created a "Hello World" web part. When I pressed F5 in Visual Studio 2010, I got the following error. I have already got Microsoft SharePoint Foundation User Code Service started. Can anyone... 85bd84a2-ded2-41b1-b825-5ae6ed403192 Search Query and Site Settings Service 9223cc15-d169-4c1b-8720-f1b0a153bd6d Web Analytics Web Service... Service d6a50c63-3019-43da-bfec-e80610c7f3a1 User Profile Synchronization Service

  • returned or page through them. So I need the Search Paging and Search Statistics web parts. Now both of these require connecting to the Search Core Results web part (according to MS documentation), however when I try to add a web part connection in SharePoint designer I get an error dialog saying: The Search Paging Web Part does not support connections. So how can I connect these up? I cannot...This is my first time working with the search components of SharePoint in much detail so any advice would be helpful here. I have a custom search results page created to match our corporate intranet

  • ; } This service gives a TimeOut error... When I delete the following line the TimeOut is fixed if (profile["FirstName"] != null) { } So I can only read out the AccountName... Does anyone know a solution to this? I've read things about putting the timeout times higher, but it didn't work for me... Or maybe I did someting wrong, so if you could explain that part...I have been developing on SP 2010 for a while now. Mostly I have been working with the Client Object Model. Though I am at a point where I need to read out the UserProfiles from inside SharePoint

  • I have a web part which I am trying to target to a specific audience (the 'Staff' audience.) I have the web part in the home page of a site that has anonymous access enabled. I have set the Target Audience of the webpart to 'Staff'. The idea is that anonymous viewers can't see the web part, but logged-in members of staff can see the webpart. This works fine, as long as I am browsing the site from the server on which SharePoint is running, using the internal domain name (e.g. http://localhost:5050/site). If I view the site home page while not logged in, I can't see the webpart

  • How can I set a web part so it will be automatically appended to a web part zone when a specific page layout is selected? The solutions I have tried so far is: Using <ZoneTemplate> under <WebPartZone> and putting my webpart in there Adding .webpart-code directly into <AllUsersWebPart> where I define the page layout, in elements.xml Put the web part on the page layouts... after it's created. would have to put .webpart-code in both a .webpart-file as well as in elements.xml (I want it to be stand alone as well as set by default). And making a mess in my elements.xml. Web

  • avoid one part of user administration?) and they will also define certain rights within my application. Problem? If I do write web parts (of whatever kind), how do I ensure that these same web... thought of writing application pages (my application would be in _layouts folder as I understand it), which would make it possible to not reuse my application, but users and rights are assigned on site... web parts for complex application logic. My application will use its own data in a separate DB. The only connection between my DB and SharePoint DB will be users. Users will authenticate against

  • I just completed work on a Publishing Site collection for MOSS 2007 that is using a custom master page that I developed. The stylesheet that I am using holds all the overrides of the core.css. This includes web part titles etc. All the page layouts that I use are reflective of all the styles and use the Master Page as intended. When I go to edit the page and want to move web parts to different zones I no longer have that ability. The browser kicks back and error indicating an object required message everytime I select the web part i am wishing to move. I am thinking that one of my

Data information