Windows service and sharepoint 2007 workflows

SAV
  • Windows service and sharepoint 2007 workflows SAV

    I have a custom windows service, which supposed to check expired workflow tasks and send them back to the originator (run new workflow) plus then cancels the originator`s expired workflow completely.

    My problem is how I reference BIN directory DLLs in windows service? I have all my worfklow interfaces there...

    I GACed those interfaces there and tried again...it went further...

    No it throws that it cant find workflow DLLs:

    07/27/2010 11:25:10.92  CheckerService.exe (0x12F4) 0x1400  Windows SharePoint Services     Workflow Infrastructure         75yn    Unexpected  Load Workflow Assembly: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'CaseWF, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=d3e9de178cbaba7a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.  File name: 'CaseWF, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=d3e9de178cbaba7a'     at System.Reflection.Assembly._nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, Assembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection)     at System.Reflection.Assembly.nLoad(AssemblyName fileName, String codeBase, Evidence assemblySecurity, Assembly locationHint, StackCrawlMark& stackMark, Boolean throwOnFileNotFound, Boolean forIntrospection)     at System.Ref...    
    

    How can I correctly reference or got this to work? Thanks before hand

  • Why wouldn't you write this as a SharePoint feature and timer job? Access to the objects is cleaner and status, error reporting, and management are integrated into the CA interface.

Tags
2007 workflow
Related questions and answers
  • - configuration/SharePoint/SafeControls Node name - SafeControl[@Assembly='System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'][@Namespace='System.Web.UI..." pageParserFilterType="Microsoft.SharePoint.ApplicationRuntime.SPPageParserFilter, Microsoft.SharePoint, Version=12.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c" asyncTimeout="7"> <..., System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" mappedTagType="Microsoft.SharePoint.WebControls.SPSqlDataSource, Microsoft.SharePoint, Version=12.0.0.0, Culture=neutral

  • ;Codezeven.Social.Views, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c56ab109c2917056</property> <property name="TypeFullName" type="string">...=\"Codezeven.Social.Views.WebParts.ItemViewTrackerWebPart, Codezeven.Social.Views, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c56ab109c2917056\" />" + "<importErrorMessage>Cannot import this Web Part.</importErrorMessage>...I'm trying to add a custom web part (that is one I have written myself) using the new Javascipt OM available with SharePoint 2010. My solution is also running within the Sandbox. I have it working

  • ) ************** Loaded Assemblies ************** mscorlib Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3603 (GDR.050727-3600) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET... Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll ---------------------------------------- System.Drawing Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0

  • [] proxyOperationToken, SPUserCodeExecutionContext executionContext) The action that failed was: LinkDemand The assembly or AppDomain that failed was: SharePointProject1, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=0b5230b1615a26d4 The method that caused the failure was: System.String Toggle(System.String) The Zone of the assembly that failed was: MyComputer The Url of the assembly that failed was: file:///C:/ProgramData/Microsoft/SharePoint/UCCache/8CCB51CC8164124/CF0F683C1542422E80050AFD2BD3D785%2DHbWRnjvb49VmZuA5OCXjhZbPX0JMH5a6kSdXvb4VoxE%3D-8/SharePointProject1.dll

  • ://schemas.microsoft.com/WebPart/v2/Image"> <Assembly>(Assembly), Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=12baeb5f1600543c</Assembly> <TypeName>...I've been hitting my head against a wall on this one for the last couple of days. I have a pretty simple requirement but I cant see how it can be achieved within a Sandboxed solution. I'm depressed...), then there doesn't seem to be a way to just get a reference to the page, it always wants to overwrite it with a new file. But I dont want to do that, I just want to add a Web Part to the existing page. See my

  • Following error comes when creating a WebPart In sharePoint 2010 Server. Web Part Error: Unhandled exception was thrown by the user code wrapper's Execute method in the partial trust app domain: System.Web.HttpUnhandledException: Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown. ---> System.TypeLoadException: Could not load type 'Microsoft.SharePoint.WebControls.SPGridView' from assembly 'Microsoft.SharePoint, Version=14.900.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c'. at ListMenuSample.ListMenuSample.ListMenuSample.CreateChildControls

  • , Culture=neutral, PublicKeyToken=1de0ffdb1fdf1b80" ReceiverClass="MyApp.WebServices.TooltipsReceiver" xmlns="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/"> <ElementManifests> <...I've created a Custom List ('Tooltips') in SharePoint. After this I used SPSource to reverse engineer the list into a feature. After installing and activating this feature, I want to add this list in a WebPart zone. When doing this, I get an error message : Tooltips: List View Web Part could not be added, list may be hidden. What's wrong with the list? feature.xml <?xml version="1.0

  • : Message: Unhandled Error in Silverlight Application Could not load file or assembly 'System.Windows.Controls, Version=2.0.5.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified. at MyNamespace.Page.InitializeComponent() at MyNamespace.Page..ctor() at MyNamespace.App.Application_Startup(Object sender, StartupEventArgs e...I'm working on a Silverlight 3 application. It works perfectly running within Visual Studio's ASP.NET Development Server. Now I need to make it run within SharePoint. I have the object tag hosted

  • " Scope="Web" DefaultResourceFile="core" ReceiverAssembly="MWO.SharePoint, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c9faae97dc801bd2" ReceiverClass="MWO.SharePoint.FeatureWithReceiver...I have a webpart i build using WSpBuilder and it works OK. When i use Deploy from Visual Studio it installs the WSP sharepoint and add the webpart to the webpart gallery. But it seems the feature...; } } } } finally { if (site != null) site.Dispose(); } } In the feature.xml i have this below <?xml version="1.0" encoding="utf-8

Data information